Inspiratie voor de tuin, terrasoverkapping, buitenverblijven en meer!

De mooiste Douglas buitenverblijven op een rij

Team HoutPlaza | Jul 14, 21
Ik ben gek op het buitenleven en dan vooral in de tuin. Heerlijk in de buitenlucht, maar toch ook dicht bij huis. Je bent van alle gemakken voorzien: je kunt namelijk zo iets te eten pakken, even naar het toilet of gewoon even binnen relaxen. Tijd dus om jouw tuin helemaal klaar te maken voor de lekkere warme dagen die eraan komen. In deze blog lees je alles over de mooiste Douglas buitenverblijven.
Lees meer
Team HoutPlaza | Jun 07, 21
10 redenen waarom klanten voor de blokhutten van HoutPlaza kiezen
Van kleine prieeltjes en tuinhuisjes tot magnifieke blokhutten die als vakantiewoning gebruikt worden, u vindt deze bij Houtplaza BV. Ook bieden wij luxueuze tuinhuizen die in tuinen van Europese koningshuizen te vinden zijn. De producten van Houtplaza BV zijn veelzijdig en wij kunnen vrijwel elke wens vervullen.
Lees meer
Team HoutPlaza | Mar 24, 21
10 redenen voor een aluminium overkapping
Houtplaza BV is producent en leverancier van aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van Houtplaza BV is gevestigd in Lelystad. Hier brengt Houtplaza BV – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort, die alle voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090. Alle Houtplaza BV verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.
Lees meer