10 redenen voor een aluminium overkapping

Mar 24, 21
10 redenen voor een aluminium overkapping

10 redenen voor een aluminium overkapping

Kwaliteit en duurzaamheid

Houtplaza BV is producent en leverancier van aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van Houtplaza BV is gevestigd in Lelystad. Hier brengt Houtplaza BV – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort, die alle voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090. Alle Houtplaza BV verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Houtplaza BV biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Houtplaza BV heeft het allemaal. Door de landelijke dekking is er altijd een kundig vakman bij u in de buurt, die u graag adviseert over alle mogelijkheden!

Innovatief

Naast het adembenemende design, onderscheiden Houtplaza BV producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… Houtplaza BV producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!


10 redenen waarom u kiest voor een aluminium overkapping van Aluxe

  1. Aluxe veranda’s bestelt u geheel op maat en zijn aan te passen aan de stijl van uw woning.
  2. Grote verscheidenheid aan verschillende typen horizontale en schuine daken.
  3. Hoogwaardige montage materialen en kleurvaste coating.
  4. Grote keuze in dakbeplating zoals onder meer gelaagd glas of polycarbonaat.
  5. Ledverlichting in de liggers is mogelijk.
  6. Eigen lijn van aluminium kozijnen in dezelfde kleur als uw veranda.
  7. Duidelijke handleiding voor zelfmontage of montage door de vakman.
  8. Duurzaam, prijsgunstig en milieuvriendelijk.
  9. Zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen.
  10. 10 jaar garantie.

10 redenen voor een aluminium overkapping