Bezorgen en ophalen

Hulp nodig?

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

0320 256 256
info@houtplaza.nl

Bezorgen en ophalen

 

 

Bezorgafspraak

Als uw bestelling bij ons klaarstaat, nemen wij contact met u op om de bestelling bij het door u aan ons gegeven adres te laten bezorgen.

 

Zelf afhalen

Wanneer u de bestelling zelf bij ons komt afhalen controleren wij samen met de klant de bestelling. Eventuele latere schade bij eigen transport zijn voor rekening van de klant en HoutPlaza B.V. is hiervoor niet aansprakelijk.

 

Thuis bezorgen

Onze chauffeur staat elke dag klaar om bestelling te kunnen bezorgen. Wij zijn hier erg flexibel in en proberen altijd de wensen van de klant te kunnen honoreren.

 

Bezorgadres

U geeft bij de bestelling een afleveradres op. Hier zal onze chauffeur op de afgesproken datum u bestelling afleveren. Indien de klant niet op afgesproken dag van bezorgen aanwezig is en onze chauffeur geen betaling kan incasseren zullen de transportkosten extra doorgerekend worden.

 

Verzendkosten

Dit is in overleg met HoutPlaza B.V. i.v.m. de woonplaats waar onze chauffeur naartoe moet rijden.

 

Service

Wij leveren u bestelling tot aan de deur. Onze chauffeur kan uw hulp bij het lossen van de bestelling erg waarderen. Indien de vrachtwagen niet op het opgegeven adres kan komen lost de chauffeur zo dicht mogelijk bij het opgegeven adres. Hier kunnen wij geen verantwoording voor nemen.