Speciaal voor u geselecteerd

Een groot assortiment blokhutten in diverse stijlenen maten en voor een scherpe prijs. De prijs kwaliteit verhouding iszeer goed. Wij hechten er belang aan dat u een tevreden klant bent enblijft. Daarom werken wij alleen met hoog gekwalificeerd personeel enverkopen wij blokhutten gemaakt van hoogwaardige materialen.


Wilt u een blokhut kopen? Stop dan met verder zoeken! Hier bent u op het juiste adres!


Wilt u een blokhut kopen en heeft u advies nodig? Wij kunnen u goedadviseren en helpen u met het nemen van de juiste beslissingen.

Online een blokhut kopen! Het is mogelijk!


Bezoek onze webwinkel en bekijk alle mogelijkheden. Heeft u vragen?Stel deze online en wij helpen u verder. Het is mogelijk een standaardblokhut te kopen tegen een scherpe prijs. Meteen bestellen en, indien opvoorraad, binnen een week geleverd aan huis. Maar natuurlijk kunnen wiju ook maatwerk leveren. Een grote robuuste blokhut kopen met een etageof een vide erin of juist een klein en romantisch blokhut met vakwerkramen en misschien een kleine veranda.

U kunt de blokhut kopen van uw dromen!


Een prachtig sieraad voor uw tuin en het betekent meteen eenmeerwaarde van uw woning. Als mooie hobby ruimte of om meer leefruimtete scheppen. En dat allemaal zonder stoffige verbouwingen met alletoestanden van dien in uw woning.

Met onze jarenlange ervaring bieden wij u een uitstekende service en een kunt u een blokhut kopen van een uitstekende kwaliteit.
Naastde mogelijkheid om online te kijken en kopen, kunt u natuurlijk ook bijons langskomen in Lelystad. We hebben daar een zeer groot buitenterreinvan 4500 m2 waar u een groot deel van de blokhutten die wij verkopenkunt zien. U kunt alvast de sfeer proeven en met onze goed opgeleidemedewerkers de mogelijkheden bespreken.


De blokhut kopen en meteen aankleden!


En natuurlijk kunt u in onze showroom van 600 m2 naar hartenlustverder shoppen. Wij leveren goed en solide hang- en sluitwerk, zodat uwspullen veilig zijn opgeborgen. Wij hebben ook een buitengewonecollectie tuin- en buitenverlichting, maar natuurlijk ook het juistearmatuur voor in blokhut of juist sfeervolle lampjes voor een intiemmoment.


Genieten van uw eigen blokhut eventueel met terras en overkapping.Beschut zitten vanaf de vroege lente tot de late herfst. Op die manierkunt u langer en intenser genieten van uw tuin.


De blokhut kopen die goed en solide in elkaar zit. Wij maken gebruikvan hoogwaardig materiaal zodat u jarenlang plezier kan hebben van deblokhut.


Kom naar Lelystad en laat u adviseren. U zal verbaasd zijn over allemogelijkheden, materialen en kleurstellingen. De blokhut kopen en meteengoed in de beits zetten of juist in een mooie kleurige lak. Wij kunnen ukwaliteitslakken en beitsen leveren die uw blokhut langer latenmeegaan.

De prijs kwaliteit verhouding is hoog. Komt u bij ons een blokhutkopen dan krijgt u waar voor u geld. Daarnaast leveren wij eenuitstekende service. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Komnaar de webwinkel of bezoek ons in Lelystad!