Een blokhut kopen volledig naar wens!

Een groot assortiment blokhutten in diverse stijlen en maten en voor een scherpe prijs. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Wij hechten er belang aan dat u een tevreden klant bent en blijft. Daarom werken wij alleen met hoog gekwalificeerd personeel en verkopen wij blokhutten gemaakt van hoogwaardige materialen.


Wilt u een blokhut kopen? Stop dan met verder zoeken! Hier bent u op het juiste adres!

Wilt u een blokhut kopen en heeft u advies nodig? Wij kunnen u goed adviseren en helpen u met het nemen van de juiste beslissingen.


Online een blokhut kopen! Het is mogelijk!

Bezoek onze webwinkel en bekijk alle mogelijkheden. Heeft u vragen?Stel deze online en wij helpen u verder. Het is mogelijk een standaard blokhut te kopen tegen een scherpe prijs. Meteen bestellen en, indien op voorraad, binnen een week geleverd aan huis. Maar natuurlijk kunnen wij u ook maatwerk leveren. Een grote robuuste blokhut kopen met een etage of een vide erin of juist een klein en romantisch blokhut met vakwerkramen en misschien een kleine veranda.


U kunt de blokhut kopen van uw dromen!

Een prachtig sieraad voor uw tuin en het betekent meteen een meerwaarde van uw woning. Als mooie hobby ruimte of om meer leefruimte te scheppen. En dat allemaal zonder stoffige verbouwingen met alle toestanden van dien in uw woning.

Met onze jarenlange ervaring bieden wij u een uitstekende service en een kunt u een blokhut kopen van een uitstekende kwaliteit.
Naast de mogelijkheid om online te kijken en kopen, kunt u natuurlijk ook bij ons langskomen in Lelystad. We hebben daar een zeer groot buitenterrein van 4500 m2 waar u een groot deel van de blokhutten die wij verkopen kunt zien. U kunt alvast de sfeer proeven en met onze goed opgeleide medewerkers de mogelijkheden bespreken.


De blokhut kopen en meteen aankleden!

En natuurlijk kunt u in onze showroom van 600 m2 naar hartenlust verder shoppen. Wij leveren goed en solide hang- en sluitwerk, zodat uw spullen veilig zijn opgeborgen. Wij hebben ook een buiten gewonecollectie tuin- en buitenverlichting, maar natuurlijk ook het juiste armatuur voor in blokhut of juist sfeervolle lampjes voor een intiem moment. Genieten van uw eigen blokhut eventueel met terras en overkapping.Beschut zitten vanaf de vroege lente tot de late herfst. Op die manier kunt u langer en intenser genieten van uw tuin. De blokhut kopen die goed en solide in elkaar zit. Wij maken gebruik van hoogwaardig materiaal zodat u jarenlang plezier kan hebben van de blokhut.

Kom naar Lelystad en laat u adviseren. U zal verbaasd zijn over alle mogelijkheden, materialen en kleurstellingen. De blokhut kopen en meteen goed in de beits zetten of juist in een mooie kleurige lak. Wij kunnen u kwaliteits lakken en beitsen leveren die uw blokhut langer laten meegaan.

De prijs kwaliteit verhouding is hoog. Komt u bij ons een blokhut kopen dan krijgt u waar voor u geld. Daarnaast leveren wij een uitstekende service. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Kom naar de webwinkel of bezoek ons in Lelystad!