Douglas buitenverblijf | De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs

Houtplaza levert een exclusief programma tuinproducten van Douglas hout. Voor een exclusieve kapschuur, veranda, zadeldak, plat dak, een buitenverblijf of een terras overkapping bent u bij Houtplaza aan het juiste adres. Maar ook tuinmeubelen als een picknickset of een fraaie buitenkeuken, kunnen door ons geleverd worden. Maak kennis met onze combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid.  

Waarom HoutPlaza?

 • Laagste prijsgarantie

 • Persoonlijk advies en begeleiding

 • Specialist in maatwerk

 • Ruim assortiment

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 14:30

Klantenservice

Stel een vraag en wij helpen u graag

0320 256 256

Buitenverblijf op maat laten maken

Geen huis is hetzelfde geen terras is even groot, daarom is maatwerk soms de beste oplossing zodat het buitenverblijf perfect past. Online een perfecte maatwerk oplossing vinden is vaak veel gedoe, lastig te vinden en of onduidelijke formulieren, kortom het kost veel tijd. 


Dankzij os unieke 3D app kunnen wij snel en vakkundig een uitgebreide offerte voor u maken compleet met 3D impressie.


Stapsgewijs kan in onze showroom een model worden samengesteld en worden alle mogelijkheden zoals Steel look, wanden, ramen, deuren en glazenschuifwanden voor u toegevoegd.


i.v.m. de vele mogelijkheden nodigen wij u graag uit in onze showroom waar onze adviseurs een complete offerte op maat voor u samenstellen. 

Laten monteren

Wilt u zelf niet de montage doen dan kunnen wij u daarbij ook helpen. Houtplaza Heeft eigen gekwalificeerde monteurs die al het werk uit handen kunnen nemen.

Overkapping zelf bouwen

Welke overkapping of buitenverblijf je ook kiest ze worden allemaal geleverd als een compleet bouwpakket. Volledig voorzien van een uitgebreide handleiding en instructies waarin alles stap voor stap is uitgelegd. Kies je voor bezorging dan wordt de veranda bij je thuis afgeleverd netjes in een volledig pakket. Zelf je eigen veranda bouwen met een beetje hulp van HoutPlaza, mocht je vragen hebben kun je ons altijd bellen.  

De kwaliteit van de Overkappingen is net zo belangrijk als een goede prijs

Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa,heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout isvoor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasseIII. 

Douglas houtheeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar enheeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt.

Met de producten van Houtplaza is het genieten van het buitenleven! 

10 redenen waarom u kiest voor Houtplaza

 1.  Onze buitenverblijven besteld u geheel op maat en stijl van uw woning.
 2. Verschillende typen daken zadeldak, kapschuur of platdak.
 3. Hoogwaardige montage materialen.
 4. Grote keus in opties zoals lichtstraten en buitenkeukens.
 5. Ledverlichting in de liggers is een optie.
 6. Uw buitenverblijf volledig uit te breiden als tuinkamer met echte kozijnen
 7. Duidelijke handleiding voor zelfmontage of montage door een vakman.
 8. Duurzaam, Laagste prijs garantie, milieuvriendelijk.
 9. Volledig in kleur te beitsen door de fabriek
 10. levering mogelijk incl. fundering.

Kapschuur

Kapschuur als verlengstuk van woning. Maak er een echte buitenkamer vandoor de kapschuur te voorzien van glazen schuifwanden en ramen in'steellook'. Met mooi weer kunnen de schuifwanden open gezet worden. Ookals het frisser is, zit je heerlijk beschut achter de glazenschuifwanden en heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. De idealeplek om sfeervol te genieten van alle seizoenen die ons land heeft tebieden. 

Zadeldak

Een buitenkamer waar we in elk seizoen op een comfortabele manier vankunnen genieten. Dat kan met een royaal buitenverblijf met zadeldak vanTrendhout. Gemaakt van duurzaam Douglas hout en leverbaar inverschillende breedtes. Te gebruiken als buitenverblijf, overkapping,extra berging of garage. 

Plat dak

Bekijk onze collectie buitenverblijven met plat dak. Bij Houtplaza zijnook de buitenverblijf overkappingen met plat dak standaard vervaardigdvan onbehandeld Douglas hout. Maar het Douglas hout kan ook in kleurgespoten worden. Geheel naar eigen wens samen te stellen en voor elketuin is er wel een geschikte opstelling. Zo kun je direct genieten vanhet exclusieve buitenleven.  

Aanbouwveranda

Wil je meer meer beschut zitten of langer buiten zitten achter jewoning? Dan is een aanbouwveranda de ideale oplossing. Deze veranda isopen, maar door het dak ben je beschermt tegen mindereweersomstandigheden. Zo wordt buiten verbonden met binnen. En kun je ookals het minder weer is, toch heerlijk buiten zitten.

Aanbouwveranda
Aanbouwveranda
Buitenverblijf kapschuur
Buitenverblijf plat dak
Buitenverblijf zadeldak

Buitenverblijven

(voor nu tuinplank producten, wanneer blokhutten producten aanwezig zijn "selecteer" voor deze producten lijst -> categorie blokhutten)

Afstandbediening + ontvanger ZwartAfstandbediening + ontvanger Zwart
€109,95
€126,95
Agate uplight RVS rondAgate uplight RVS rond
€105,00
€125,00