Douglas hout

Speciaal voor u geselecteerd


Bekijk nu onze Douglas houtproducten en toets de warme uitstraling.Het mooie van Douglas hout is dat het met van alles te combineren is. Zokunt u het combineren met hardstenen tegels of zelfs met zandkleurigpit. 


Douglas hout heeft zijn naam te danken aan het houtsoort dedouglasspar. Het sprint van deze houtsoort is bleekbruin en het kernhoutis roze bruin. Dankzij de gunstige eigenschappen van het Douglas houtwordt deze voor veel doeleinden gebruikt, zoals in de bouw voor vloeren,schuttingen, masten etc.


Vanwege de grote veerkracht wordt Douglas hout ook voor ladderbomenen gymnastiektoestellen gebruikt. Door zijn sterke en robuusteeigenschappen is het ook zeer geschikt om er masten voor schepen van temaken. Douglas hout is een houtsoort van topkwaliteit, wat voor ons debelangrijkste reden is om van dit houtsoort onze tuinartikelen te maken.


Onbehandeld gaan onze Douglas houtproducten 10 tot 15 jaar mee, eenveelzeggende eigenschap van deze houtsoort en onze kwalitatieveproducten. Naast de duurzame eigenschappen van het Douglas hout, heeftdit houtsoort ook een warme rode uitstraling/vlamstructuur.


HoutPlaza is de grootste inkoper van Douglas hout in heel Nederland en dat heeft voor u voordelen!


Of u nou voor een mooie vlamstructuur gaat voor in de winter of omdatu dat vakantiegevoel in de zomer in uw eigen tuin wilt behouden;Douglas hout is zowel robuust als mooi genoeg om het in uw tuin op tezetten.


Wij delen graag ons voordeel met al onze klanten en dit is ook degrootste reden waarom wij de goedkoopste leverancier zijn van Douglashoutproducten. Omdat wij onze klanten de beste oplossing willenaanbieden voor al uw tuinwensen doen wij er nog een schepje bovenop.


Al onze Douglas houtproducten zijn robuust, sterk, veerkrachtig enheel mooi om te zien. Ze zijn ook allemaal beoordeeld en bestempeld doordrie verschillende organisaties. Onze Douglas houtproducten hebbenallemaal een PFEC keurmerk. Dat wil zeggen dat onze Douglashoutproducten uit een duurzaam bos komen. 


Wij zijn ons ervan bewust datwij niet alleen verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van onzeproducten maar voor het gehele proces.


Ook hebben onze Douglas houtproducten een FSC keurmerk, een officiëleerkenning voor onze houtproducten als een milieubewust product. Alsderde hebben onze Douglas houtproducten een KOMO keurmerk. De kwaliteitvan onze producten is getest en beoordeeld als hoge kwaliteit producten.U hoeft zich dus helemaal geen zorgen meer te maken over schimmel enhoutrot!