Speciaal voor u geselecteerd
Een houten veranda creëert een mooie, sfeervolle uitstraling in uw tuin doordat het hout zich zo mooi aanpast aan uw tuin vanwege zijn natuurlijke look. Het zorgt er ook voor dat u wat langer van uw tuin kunt genieten op een stijlvolle manier, doordat het net dat extra beetje bescherming biedt tegen de wind en de regen.
Zomerdagen kunnen zo langer en beter benut worden met de zon die mooi door het dak zal schijnen en de kaarsjes en lichtjes die de zwoele zomeravonden helemaal afmaken wanneer u onder uw houten veranda wat langer kunt nagenieten. Het is niet alleen een aanwinst voor in de zomerdagen maar ook in de winterdagen heeft het zo zijn functie doordat tuinmeubels hieronder geplaatst kunnen worden en zo veilig staan voor de strenge winters.

De mooiste houten veranda's voor uw tuin vindt u bij HoutPlaza!
Voor een houten veranda bent u bij HoutPlaza bij het juiste adres. HoutPlaza is al jarenlang de goedkoopste leverancier in de Benelux van onder andere veranda’s. Wij besteden ook veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten, dat wilt dus zeggen dat u kwalitatieve producten van ons kunt verwachten die u ook nog eens nergens anders goedkoper zult vinden.

Breed assortiment van een houten veranda:
Wij bieden u ook een breed assortiment aan, des de kans groter is dat u een houten veranda vindt voor uw tuin. Een veranda kan dienen als een overkapping van uw tuin tot aan uw huis, maar het is ook een optie om een veranda te gebruiken als overkapping voor bijvoorbeeld uw auto.
Standaard maten worden aangeboden, maar het is uiteraard ook mogelijk om een veranda aan te passen op uw gewenste maatwerk. Daarvoor kunt u gerust contact met ons opnemen en proberen wij er samen uit te komen wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Onderhoud van een houten veranda:


Een houten veranda vraagt natuurlijk om een ander soort onderhoud daneen glazen veranda of een aluminium veranda, vandaar dat het van belangis om er rekening mee te houden waar u precies aan moet denken. Onzeveranda’s zijn gemaakt van lariks/douglas hout die al erg duurzaam zijnvan zichzelf en gaan daardoor lang mee. Toch is het van belang dat u deaangeraden, bijbehorende producten voor het onderhoud van uw houtenveranda gebruikt zoals aangegeven is bij elk product. Belangrijk is omte weten dat, ongeacht wat voor veranda u wilt aanschaffen, een goedefundering erg belangrijk is voor een veranda.


De voordelen van een houten veranda ten opzichte van een glazen veranda of een aluminium veranda zijn:


  • De kleur van een houten veranda is makkelijker te veranderen naar wens wat bij een glazen veranda of een aluminium veranda niet mogelijk is.
  • In vergelijk vraagt een houten veranda om makkelijker onderhoud.


Mocht u interesse hebben dan kunt u zelf al een kijkje nemen op onsaanbod op onze site, maar uiteraard zijn wij ook altijd bereikbaar voorallerlei vragen voor een bepaalde houten veranda naar wens.


Neem contact op met HoutPlaza en vraag naar de mogelijkheden