HoutPlaza is een echt familiebedrijf!

Houtplaza BV is in 2008 begonnen met het verkopen van blokhutten via Marktplaats.nl en dit groeide snel tot een prachtige vestiging in Lelystad met een showterrein van 4500 m2 en een binnen showroom van 600 m2 met een geweldig assortiment producten voor het tuin- en buitenleven.


Ondernemen zit ons in het bloed. We werken dag en nacht aan de kwaliteit en naamsbekendheid van HoutPlaza.nl. Achter deze groei zit een overtuigende gedachte: de insteek om de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs te leveren met een uniek hoog service en kwaliteitsniveau voor onze branche, het betaalt zich inmiddels dubbel en dwars uit. We zijn inmiddels anno 2022 de maatwerkspecialist van Nederland!

Iedereen die bij ons komt voelt zich welkom en op z'n gemak. We werken voor offertes op afspraak en nemen ruim 1 uur de tijd voor de klant om alle vragen te beantwoorden en een correcte offerte samen te stellen.


Ons assortiment bestaat inmiddels uit meer dan alleen blokhutten. We hebben de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt en verkopen inmiddels meer aluminium terrasoverkappingen dan blokhutten. Daarnaast verkopen wij ook Douglas buitenverblijven en nog veel meer. Uiteraard hebben wij op ons showterrein in Lelystad niet het gehele assortiment uitgestald staan maar van alles wat zodat u een goede kijk krijgt van wat wij verkopen. Ook heeft Houtplaza BV een eigen montagedienst. Meerdere teams met een jarenlange ervaring monteren alles professioneel op maat. Al onze monteurs zijn vakkundig opgeleid in de fabriek.


We ontvangen u graag op ons terrein in Lelystad waar u inspiratie kunt opdoen voor een betaalbaar buitenleven. Onze experts adviseren u graag om tot een mooi eindresultaat te komen.


Kijk op uw gemak rond in ons blokhuttendorp, groot assortiment aluminium overkappingen & houten veranda’s. Houtplaza BV is de maatwerk specialist van Nederland. Al onze blokhutten en aluminium overkappingen worden kosteloos op maat geleverd