HoutPlaza is een echt familiebedrijf!

Houtplaza BV is een echt familiebedrijf. Houtplaza BV is in 2008 begonnen met het verkopen van blokhutten en tuinhout via Marktplaats.nl en dit groeide snel tot een prachtige vestiging in Lelystad met een showterrein van 4500 m2 en een binnen showroom van 600 m2 met een geweldig assortiment producten voor het tuin- en buitenleven.


 “Onze familie had destijds niet voorzien dat HoutPlaza in zo’n korte tijd zou uitgroeien tot het enorme bedrijf wat het nu is. Mijn vader, moeder en ik zorgden samen met veel enthousiasme voor een enorme groei de afgelopen jaren.

Ondernemen zit ons in het bloed. We werken dag en nacht aan de kwaliteit en naamsbekendheid van HoutPlaza.nl. Achter deze groei zit een overtuigende gedachte: de insteek om de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs te leveren met een uniek hoog serviceniveau voor onze branche, het betaalt zich inmiddels dubbel en dwars uit. 


Iedereen die bij ons komt voelt zich welkom en op z'n gemak. Ons assortiment bestaat inmiddels uit aluminium terrasoverkappingen, blokhutten, tuinhout, Douglas buitenverblijven, speeltoestellen, tuinmeubelen en nog veel meer. Uiteraard hebben wij op ons showterrein in Lelystad niet het gehele assortiment op voorraad maar alles is snel te leveren. Ook heeft Houtplaza BV een eigen montagedienst. Meerdere teams met een jarenlange ervaring monteren alles professioneel op maat.


Ons terrein ziet er erg schoon en netjes uit, geen sigarettenpeuk op de grond en elke dag leggen we het hout in de stellingen weer recht, zodat de planken niet kunnen kromtrekken. Dit is onze manier van kwaliteit leveren. We ontvangen u graag op ons terrein in Lelystad waar u inspiratie kunt opdoen voor een betaalbaar buitenleven. 


Kijk op uw gemak rond in ons blokhuttendorp, groot assortiment aluminium overkappingen & houten veranda’s. Houtplaza BV is de maatwerk specialist van Nederland. Al onze blokhutten en aluminium overkappingen worden kosteloos op maat geleverd.


Winter openingstijden:

Maandag: GESLOTEN

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 uur – 15.00 uur open

Zaterdag: Alleen op afspraak geopend


VAKANTIE sluiting:

Onze showroom is van 24 december t/m 10 januari gesloten i.v.m. vakantie.

U bent vanaf 11 januari weer welkom in onze showroom te Lelystad.