Speciaal voor u geselecteerd

HoutPlaza is de goedkoopste leverancier van planken van heelNederland! En dat is niet zomaar: HoutPlaza is namelijk de grootsteinkoper van planken van heel Nederland en dat heeft nogal wat voordelenvoor u!


Bent u op zoek naar planken en wilt u niet te veel betalen. Kies dan voor Houtplaza!


Planken van HoutPlaza geven uw tuin de warmeuitstraling alsof u altijd op vakantie bent, terwijl u in uw eigen tuinzit. De planken van HoutPlaza zijn met veel zorg geproduceerd. Zo komthet hout van onze planken uit goed beheerde bossen. Onze duurzameplanken hebben allemaal het PEFC en FSC keurmerk.


HoutPlaza is zich er van bewust hoe belangrijk het is om milieubewustom te gaan met producten zoals de duurzame planken. Zowel PEFC als FSChebben strenge eisen en nogal wat regels omtrent houtproducten, die ookgelden voor onze houten planken. Zo komt ons hout van duurzame bossendie speciaal zijn getoetst aan de hand van meer dan 250 milieueisen.


Ook zijn alle planken geïmpregneerd om de levensduur van deplanken te bevorderen. Het KOMO label op onze producten geeft u degarantie dat onze planken van hoge kwaliteit zijn. Voor schimmel enhoutrot hoeft u dan ook helemaal niet meer bang te zijn.


HoutPlaza biedt u allerlei soorten planken in verschillende maten en kleuren.


Naast dat u van kwaliteit en garantie bent voorzien, helpen wij u ookom uw tuin zo goed mogelijk in te richten. Zo denken wij met u mee vooreen oplossing op maat. Of u nou een product gemaakt van hardhoutenplanken zoekt of naar een op maat gemaakt product van vurenhout;HoutPlaza heeft alles in huis om u van de beste planken te voorzienzodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.


Grenen planken
Werkt u met een vast budget maarwilt u niet inleveren op kwaliteit? Dan zijn de grenen planken uw besteoptie! De grenen planken bieden wij tegen de scherpste prijzen aan maardeze gaan alsnog velen jaren mee!


Vuren planken
Kiest u voor een warme uitstralingin uw tuin? Met de vuren planken lijkt uw tuin net een extrabuitenkamer! Door de rode kleuren lijkt de tuin net een extensie van uwhuiskamer.


Douglas planken
De Douglas planken zijn zeerrobuust, sterk en van nature heel erg mooi om te zien, dankzij denatuurlijke structuur en patronen. Deze planken gaan nog vele jaren meeen zijn uitermate windbestendig.


Hardhout planken
De hardhout planken zijn zorobuust en sterk dat je er niet zomaar een spijker in kan slaan zonderdat je het voorboort. Deze planken gaan dan ook minimaal 25 tot 30 jaarmee!
Bekijk ons assortiment nu op onze website!