Planken


HoutPlaza is de goedkoopste leverancier van planken van heel Nederland! En dat is niet zomaar: HoutPlaza is namelijk de grootste inkoper van planken van heel Nederland en dat heeft nogal wat voordelen voor u!


Bent u op zoek naar planken en wilt u niet te veel betalen. Kies dan voor Houtplaza!


Planken van HoutPlaza geven uw tuin de warme uitstraling alsof u altijd op vakantie bent, terwijl u in uw eigen tuinzit. De planken van HoutPlaza zijn met veel zorg geproduceerd. Zo komt het hout van onze planken uit goed beheerde bossen. Onze duurzame planken hebben allemaal het PEFC en FSC keurmerk.


HoutPlaza is zich er van bewust hoe belangrijk het is om milieu bewust om te gaan met producten zoals de duurzame planken. Zowel PEFC als FSChebben strenge eisen en nogal wat regels omtrent houtproducten, die ook gelden voor onze houten planken. Zo komt ons hout van duurzame bossen die speciaal zijn getoetst aan de hand van meer dan 250 milieueisen.


Ook zijn alle planken geïmpregneerd om de levensduur van de planken te bevorderen. Het KOMO label op onze producten geeft u de garantie dat onze planken van hoge kwaliteit zijn. Voor schimmel en houtrot hoeft u dan ook helemaal niet meer bang te zijn.


HoutPlaza biedt u allerlei soorten planken in verschillende maten en kleuren.


Naast dat u van kwaliteit en garantie bent voorzien, helpen wij u ook om uw tuin zo goed mogelijk in te richten. Zo denken wij met u mee vooreen oplossing op maat. Of u nou een product gemaakt van hardhouten planken zoekt of naar een op maat gemaakt product van vurenhout; HoutPlaza heeft alles in huis om u van de beste planken te voorzien zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.


Grenen planken
Werkt u met een vast budget maar wilt u niet inleveren op kwaliteit? Dan zijn de grenen planken uw beste optie! De grenen planken bieden wij tegen de scherpste prijzen aan maar deze gaan alsnog velen jaren mee!


Vuren planken
Kiest u voor een warme uitstraling in uw tuin? Met de vuren planken lijkt uw tuin net een extra buitenkamer! Door de rode kleuren lijkt de tuin net een extensie van uw huiskamer.


Douglas planken
De Douglas planken zijn zeer robuust, sterk en van nature heel erg mooi om te zien, dankzij de natuurlijke structuur en patronen. Deze planken gaan nog vele jaren mee en zijn uitermate windbestendig.


Hardhout planken
De hardhout planken zijn zo robuust en sterk dat je er niet zomaar een spijker in kan slaan zonder dat je het voorboort. Deze planken gaan dan ook minimaal 25 tot 30 jaar mee!
Bekijk ons assortiment nu op onze website!