Retourneren en annuleren

Hulp nodig?

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

0320 256 256
info@houtplaza.nl

Retour sturen van uw bestelling

 

Als u uw bestelling laat retourneren, moet u voldoen aan de voorwaarden van artikel 8 in de algemene voorwaarden. U dient de verpakking aan te bieden zoals u het heeft ontvangen. De kosten voor retourzending van het product komen voor uw rekening.

 

Zonder opgave van reden kunt u indien gewenst binnen 8 dagen de gehele bestelling retourneren. Producten en artikelen die speciaal in uw opdracht zijn vervaardigd en voldoen aan de specificaties zoals u die heeft doorgegeven, kunnen niet worden geretourneerd.

 

Binnen 30 dagen wordt uw geld terug gestort op uw rekening. Is het totale geretourneerde pakket niet compleet dan worden de ontbrekende producten aan u in rekening gebracht. Neem voordat u de bestelling retourneert eerst contact met ons op via de klantenservice.

 

Beschadigingen

 

Indien er producten* van uw bestelling beschadigd zijn, dient u dit vast te stellen tijdens de levering. U moet het beschadigde product kenbaar maken aan de transporteur en direct mee terug geven aan de transporteur. Deze producten worden dan kosteloos vervangen. Indien u beschadigingen constateert na aflevering van uw bestelling vervalt uw recht op een kosteloze vervanging van het beschadigde product.

Beschadigingen die geconstateerd worden na aflevering kunnen niet worden geretourneerd.

 

 

* enkel deuren en plaatmaterialen kunnen bij constatering van beschadigingen worden geretourneerd.