Speciaal voor u geselecteerd


HoutPlaza is nummer één leverancier als het om een schuttingplankgaat. Wij zijn de grootste inkoper van schuttingplanken en dat heeft zozijn voordelen voor u al klant. U kunt uw schuttingplank in elke soorten iedere maat bij ons verkrijgen.

Onze experts hebben tientallen jaren ervaring bij het kiezen vande juiste materialen en maten voor uw schuttingplank. Mocht u vragenhebben aarzel dan niet, wij helpen u graag met uw tuin. Wij hebbenverschillende soorten en maten schuttingplank op voorraad.

De grenen schuttingplank


De grenen schuttingplank is de goedkoopste schuttingplank in onzevoorraad. Ideaal om uw schutting hoog op te zetten, voor meer privacy enbij ons verkrijgbaar tegen de scherpste prijs.

Vuren schuttingplank
De vuren schuttingplank iswat duurzamer dan de grenen schuttingplank. Met dit soortschuttingplanken kunt u niet alleen uw tuin meer privacy geven, hetzorgt ook voor een warmere uitstraling. De rode kleur van deschuttingplank zorgt voor een optimaal vakantiegevoel in uw tuin.

Hardhout schuttingplank


De hardhout schuttingplank is een duurzaam product. Gemiddeld gaat dehardhout schuttingplank liefst 25 jaar mee. Deze is niet alleen robuusten sterk maar het geeft je tuin ook een natuurlijke en warmeuitstraling. Je tuin lijkt hiermee een extra buitenkamer.

Al onze schuttingplanken zijn met veel zorg gefabriceerd, niet vreemddus dat de schuttingplanken verschillende keurmerken als het PFEC enFSC keurmerk bezitten. Al het hout dat wij gebruiken is afkomstig uiteen milieuvriendelijk bos. Wij zijn ons ervan bewust dat wijverantwoordelijk zijn voor het gehele proces, van het omkappen van deboom tot aan het eindproduct. Hierbij staat de kwaliteit en prijs vooropvoor de eindgebruiker.

Kwaliteit is het doel waar wij bewust voor hebben gekozen bij onzeschuttingplanken. Zo hebben al onze schuttingplanken het KOMO keurmerk,een officiële erkenning als een hoog kwaliteit product. U hoeft u alsklant dan ook geen zorgen te maken om schimmels, houtrot en insecten.

Grenen, vuren en hardhouten schuttingplanken en schermen