Schuttingplank


HoutPlaza is nummer één leverancier als het om een schuttingplank gaat. Wij zijn de grootste inkoper van schuttingplanken en dat heeft zo zijn voordelen voor u al klant. U kunt uw schuttingplank in elke soorten iedere maat bij ons verkrijgen.

Onze experts hebben tientallen jaren ervaring bij het kiezen van de juiste materialen en maten voor uw schuttingplank. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet, wij helpen u graag met uw tuin. Wij hebben verschillende soorten en maten schuttingplank op voorraad.

De grenen schuttingplank


De grenen schuttingplank is de goedkoopste schuttingplank in onze voorraad. Ideaal om uw schutting hoog op te zetten, voor meer privacy en bij ons verkrijgbaar tegen de scherpste prijs.

Vuren schuttingplank
De vuren schuttingplank is wat duurzamer dan de grenen schuttingplank. Met dit soort schuttingplanken kunt u niet alleen uw tuin meer privacy geven, het zorgt ook voor een warmere uitstraling. De rode kleur van de schuttingplank zorgt voor een optimaal vakantiegevoel in uw tuin.

Hardhout schuttingplank


De hardhout schuttingplank is een duurzaam product. Gemiddeld gaat de hardhout schuttingplank liefst 25 jaar mee. Deze is niet alleen robuusten sterk maar het geeft je tuin ook een natuurlijke en warme uitstraling. Je tuin lijkt hiermee een extra buitenkamer.

Al onze schuttingplanken zijn met veel zorg gefabriceerd, niet vreemd dus dat de schuttingplanken verschillende keurmerken als het PFEC en FSC keurmerk bezitten. Al het hout dat wij gebruiken is afkomstig uiteen milieuvriendelijk bos. Wij zijn ons ervan bewust dat wij verantwoordelijk zijn voor het gehele proces, van het omkappen van de boom tot aan het eindproduct. Hierbij staat de kwaliteit en prijs voorop voor de eindgebruiker.

Kwaliteit is het doel waar wij bewust voor hebben gekozen bij onze schuttingplanken. Zo hebben al onze schuttingplanken het KOMO keurmerk, een officiële erkenning als een hoog kwaliteit product. U hoeft u als klant dan ook geen zorgen te maken om schimmels, houtrot en insecten.

Grenen, vuren en hardhouten schuttingplanken en schermen