Een tuinhuis kopen | voordeligste tuinhuisspecialist in Nederland


Speciaal voor u geselecteerd


Speciaal voor u geselecteerd

Tuinhhuis kopen? Er is keuze uit ruim 600verschillende tuinhuisjes. Aangebouwd tegen uw huis of juist los in detuin. Met een kleine veranda en of met openslaande dubbele deuren. Demogelijkheden zijn enorm. En natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. Op diemanier kunt u een tuinhuis kopen die voldoet aan al uw wensen en diewat betreft de vorm of de indeling past bij het gebruik.

Wij hebben een grote en lange ervaring en kunnen u met raad en daad bijstaan zodat u de juiste keuze maakt.

U kunt hier bij ons het mooie tuinhuis kopen waar u van droomt en dat voor een goede prijs!

De tuinhuisjes die wij u kunnen bieden zijn gemaakt van hoogwaardigematerialen en gaan een leven lang mee. Het tuinhuis kan gebeitst wordenof in een vrolijke kleur (of kleuren) gelakt. Uiteraard kunnen wij u dejuiste materialen leveren.
U kunt een modern of juist klassiek tuinhuis kopen.En heeft u al eens gedacht aan een hoekopstelling of een overkappingaan de zijkant van uw tuinhuisje, zodat u het haardhout er kunt stapelenen laten drogen.

Een tuinhuis kopen voor een speciaal doel

Een goed gekozen tuinhuis betekent een absolute meerwaarde van uw woning.
U kunt een tuinhuis kopen om extra leefruimte te creëren, zoalsbijvoorbeeld een extra logeerkamer. Maar ook om uw hobby’s in uit teoefenen. Een ruime knutselruimte met al het gereedschap op de juisteplaats of om aan uw motor of fiets te sleutelen, een atelier ruimte ofjuist een rommelhok. Voor al die zaken die u niet meer gebruikt, maartoch niet weg wilt doen. U creëert meer leefruimte zonder verbouwingenen rommel in huis.

Neem een kijkje in onze webwinkel. U zult versteld staan van demogelijkheden en de diversiteit aan materialen. De prijs kwaliteitverhouding is zeer goed. Wanneer u vragen heeft, kunt u die onlinestellen. Onze medewerkers staat tot uw beschikking om u te adviseren ofverder te helpen om een goede keuze te kunnen maken.
In Lelystadhebben wij een buitenterrein van ruim 4500 m2 waar wij veel opstellingenhebben staan. U kunt daar kennis maken met onze grote assortiment aanbuitenproducten. Wij hebben alles voor uw tuin en natuurlijk kunt u daarhet tuinhuis kopen waar u altijd al van hebt gedroomd.
Onze medewerkers zijn intern door ons opgeleid en kunnen u uitstekend verder helpen.

Naast een goede prijs kwaliteit verhouding leveren wij u een uitstekende service!

Tuinhuis kopen met alles erop en eraan

Onze showroom staat ook in Lelystad. Ruim 600 m2 met een grootassortiment aan tuin- en buitenverlichting, tuinhout,onderhoudsproducten en nog veel meer.
Gebruik goed hang- en sluitwerk om uw spullen veilig weg te bergen. Uiteraard hebben wij dat ook in de collectie.

U kunt uw tuinhuis kopen en meteen meenemen voor zover het modelstandaard is en op voorraad, maar wij kunnen de materialen ook bij uafleveren. En wanneer u handig bent, kunt u het tuinhuis kopen en zelfin elkaar zetten. Maar natuurlijk kunt u ook wat dat betreft bij onsterecht. Wij hebben de beschikking over een ploeg vakmensen die hettuinhuisje graag voor u monteren.