Tuinplanken

Tuinplanken
Reden genoeg om ons nummer één leverancier van tuinplanken van Nederland te noemen. Maar dit is nog niet alles, want wij hebben al deze tuinplanken in allerlei soorten en maten! Wij bieden u niet zo maar een oplossing; wij bieden u de beste oplossing!

Grenen tuinplanken
Als u met een vast budget op zoek bent naar kwaliteit, dan is de grenen tuinplank uw beste optie! De prijs-kwaliteitverhouding is hier namelijk maximaal!

Vurenhouten tuinplanken
Wilt u van uw tuin een extra buitenkamer van maken? Of een extensie van uw huidige huiskamer? Met de vurenhouten tuinplanken geeft u uw tuin een warme uitstraling dankzij de natuurlijke, rode kleuren van de tuinplank.

Douglas tuinplanken
De Douglas tuinplanken zijn robuust, sterk en veerkrachtig, zeer duurzaam en windbestendig! Ze zijn net zo mooi als dat ze sterk zijn en gaan gemiddeld 10 tot 15 jaar mee.

Hardhouten tuinplanken
De hardhouten tuinplanken hebben een duurzaamheidlevel 1, wat betekent dat ze minimaal 25 tot 30 jaar meegaan! Ze combineren bijvoorbeeld ook heel mooi met hardstenen tegels wanneer u bijvoorbeeld een extra pad wilt aanleggen.

Bekijk in de webshop of een van de tuinplanken bij uw tuin past. Heeft u technische vragen over het aanleggen van deze tuinplanken? Aarzel dan niet om het aan één van onze experts te vragen. Onze experts hebben tientallen jaren ervaring met verschillende soorten en maten tuinen. Zo is elke tuin anders en uniek, waarbij u met de keuze voor HoutPlaza altijd gegarandeerd bent van kwaliteit.

Het is van belang dat de basis van een pad op de juiste manier wordt aangebracht om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de levensduur van de tuinplanken. U moet er bijvoorbeeld rekening mee houden dat de tuinplanken kunnen krimpen en uitzetten door het weer. Het is dan ook een pré om ruimte te reserveren tussen de planken.