Grote variatie tuinschermen

Voor de beste tuinschermen bent u bij Houtplaza aan het juiste adres. 

Houtplaza heeft een compleet assortiment aan hoge kwaliteit tuinschermen tegen de scherpste prijzen!...


Bent u op zoek bent naar hoge geslote tuinschermen om uw privacy te waarborgen of naar een half tuinscherm waarmee uw tuin meer op een extra buitenkamer lijkt? Houtplaza heeft de tuinschermen in allerlei soorten en maten, lengtes en breedtes.


Tuinschermen


Onze tuinschermen kunt u ook heel toepasselijk gebruiken als terrasscherm om uw terras uit de wind te houden. Bedenk wel goed dat bij normaal veengrond meestal schuttingpalen van vier meter lang worden gebruikt en bij kleigrond gemiddeld drie meter.


Douglas tuinscherm


De Douglas houten tuinschermen gaan gemiddeld 10 tot 15 jaar mee. Door de veerkrachtigheid van dit houtsoort hoeft u zich ook geen zorgen te maken om de wind of het rotten van het hout. De grenen tuinschermen zijn minder duurzaam, maar de prijs-kwaliteitsverhouding is zeker interessant als u met een vast budget werkt.


Vuren tuinscherm


De vuren tuinschermen gaan gemiddeld ook 10 tot 15 jaar mee en biedt uw tuin een warme uitstraling dankzij zijn warme rode uitstraling. En de hardhout tuinschermen hebben een duurzaamheid klasse 1 en gaan minimaal 25 jaar mee. Deze zijn wat duurder, maar de kwaliteit is onomstreden goed.