Voor de beste tuinschermenbent u bij Houtplaza aan het juiste adres. Houtplaza heeft een compleetassortiment aan hoge kwaliteit tuinschermen tegen de scherpsteprijzen!...

Bent u op zoek bent naar hoge gesloten tuinschermen om uw privacy tewaarborgen of naar een half tuinscherm waarmee uw tuin meer op een extrabuitenkamer lijkt? Houtplaza heeft de tuinschermen in allerlei soortenen maten, lengtes en breedtes.


Tuinschermen


Onze tuinschermen kunt u ook heel toepasselijk gebruiken alsterrasscherm om uw terras uit de wind te houden. Bedenk wel goed dat bijnormaal veengrond meestal schuttingpalen van vier meter lang wordengebruikt en bij kleigrond gemiddeld drie meter.

Douglas tuinscherm


De Douglas houten tuinschermen gaan gemiddeld 10 tot 15 jaar mee.Door de veerkrachtigheid van dit houtsoort hoeft u zich ook geen zorgente maken om de wind of het rotten van het hout. De grenen tuinschermenzijn minder duurzaam maar de prijs-kwaliteitsverhouding is zekerinteressant als u met een vast budget werkt.

Vuren tuinscherm


De vuren tuinschermen gaan gemiddeld ook 10 tot 15 jaar mee en biedtuw tuin een warme uitstraling dankzij zijn warme rode uitstraling. En dehardhout tuinschermen hebben een duurzaamheid klasse 1 en gaan minimaal25 jaar mee. Deze zijn wat duurder maar de kwaliteit is onomstredengoed.