Veranda kopen doet | voordeligste verandaspecialist in Nederland.


Speciaal voor u geselecteerd


Een veranda kopen voor uw tuin is een mooie aanwinstvoor bijvoorbeeld in uw tuin. Gaat u voor een natuurlijke look? Dankiest u voor een houten veranda. Of gaat u meer voor de moderne, chiquelook? Dan heeft u zelfs nog de keuze uit een glazen of aluminiumveranda. Stelt u eens voor dat u ’s ochtends van uw ontbijt geniet op uwveranda die als overgang dient van tuin tot huis, met de zon dieheerlijk door het dak van de veranda schijnt.

Zomeravonden kunt u langer doorbrengen onder uw veranda met een goedboek en een glaasje wijn. Een veranda biedt u de nodige extrabescherming tegen de wind en regen. Een veranda heeft niet alleenvoordelen voor in de zomer, maar biedt u ook de mogelijk om uwtuinmeubels te beschermen tijdens strenge winters door ze op te bergenonder uw veranda. Zo kunt u uw veranda dus ook gebruiken om uw spullenonder te schuilen zoals uw auto. Het aantal voordelen van een veranda kopen loopt dus op, waar wacht u nog op!

De goedkoopste en mooiste veranda's voor iedereen die wil genieten van het buitenleven!


Een veranda kopen doet u bij HoutPlaza omdat wijkwaliteit aanbieden tegen de laagste prijs. Al jarenlang is HoutPlaza degoedkoopste leverancier in de Benelux van onder andere veranda’s.Bovendien zijn al onze veranda systemen gecertificeerd met een CEkeurmerk.

Een veranda kopen bij HoutPlaza geeft u een brede keuze:


Als u een veranda kopen wilt, dan moet u uiteraardeerst bedenken wat voor veranda u wilt. Wij bieden u de keuze uit eenglazen, aluminium of houten veranda (lariks/douglas hout). Onze verandasystemen zijn automatisch al voorzien van hoogwaardige 16mm opaal ofhelder polycarbonaatplaten, ongeacht wat voor soort veranda.

U kunt er ook voor kiezen om veranda’s permanent dicht te maken metbehulp van schuifwanden en schuifpuien, zodat u zelf de keuze kunt makenof u wilt genieten van een fris windje of niet.

Een veranda kopen op maatwerk:

Standaard maten worden aangeboden op de site, maar uiteraard is hetook mogelijk bij HoutPlaza om een veranda op maatwerk te bestellen. Vooreen veranda kopen op maatwerk dient u contact met ons op te nemen en zullen wij ervoor zorgen dat wij er samen uit kunnen komen.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat u met bepaalde zaken rekening moet houden als u een veranda kopen wilt,ongeacht wat voor veranda u wilt kopen. Elk verandasysteem heeft eenstevige fundering nodig als basis. Ook vraagt elk soort veranda ombepaalde, bijbehorende onderhoudsmaatregelen die noodzakelijk zijn zodatu er langer van kunt genieten.

Neemt u eens een kijkje bij onze winkel in Lelystad waar u ideeën opkunt doen bij onze showroom of kijkt u gerust eens rond op ons actueelaanbod op onze site. Een veranda kopen kunt u het beste doen bij HoutPlaza!