Aluminium overkappingen | De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan aluminium overkappingen in vele soorten en maten. En leveren deze ook allemaal op maat.


Ale onze overkappingen zijn voorzien van een CE-Normering en sterkteberekening.


Waarom HoutPlaza?

 • Laagste prijsgarantie

 • Persoonlijk advies en begeleiding

 • Specialist in maatwerk

 • Ruim assortiment

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 14:30

Klantenservice

Stel een vraag en wij helpen u graag

0320 256 256

Overkapping op maat laten maken

Geen huis is hetzelfde geen terras is even groot, daarom is maatwerk soms de beste oplossing zodat de veranda perfect past. Online een perfecte maatwerk oplossing vinden is vaak veel gedoe, lastig te vind en of onduidelijke formulieren, kortom het kost veel tijd. 


Dankzij onze jarenlange ervaring met maatwerk veranda’s hebben wij de meeste vraagstukken al in het verleden opgelost en is er bijna geen maatwerkoplossing die wij niet eerder hebben opgelost. 

Al onze ervaring hebben wij gestopt in een eenvoudige tool, waarmee u de perfecte maatwerkveranda kunt aanvragen. 


Ontvang de vrijblijvende offerte gemakkelijk in uw mailbox.  

Laten monteren

Wilt u zelf niet de montage doen dan kunnen wij u daarbij ook helpen. Houtplaza Heeft eigen gekwalificeerde monteurs die al het werk uit handen kunnen nemen.

Overkapping zelf bouwen

Welke veranda je ook kiest ze worden allemaal geleverd als een compleetbouwpakket. Volledig voorzien van een uitgebreide handleiding eninstructies waarin alles stap voor stap is uitgelegd. Kies je voorbezorging dan wordt de veranda bij je thuis afgeleverd netjes in eenvolledig pakket. Kom je de veranda zelf ophalen? Hou dan rekening met debreedte van de gekozen veranda, dit is de minimale lengte van hetpakket. Zelf je eigen veranda bouwen met een beetje hulp van HoutPlaza,mocht je vragen hebben kun je ons altijd bellen.  

De kwaliteit van de Overkappingen is net zo belangrijk als een goede prijs

HoutPlaza heeft zeer veel keuzes aan veranda’s. Juist door ons ruimeassortiment hebben wij veel ervaring bij het helpen uitzoeken van dejuiste veranda die perfect bij u past. De eerste vraag is of je voorhout of aluminium gaat. ieder zeer geschikt maar geven beiden een totaalandere uitstraling. Hout geeft een warmere uitstraling waar aluminiumjuist een luxere en modernere uitstraling geeft aan uw huis. Ook heefteen aluminium veranda minder onderhoud nodig en gaat deze veel langermee.


Heeft u hulp nodig bij jou zoektocht? Kom kijken in onze showroomhier kun je al onze veranda’s direct bekijken en het verschil tussen devele veranda’s direct zien. Als je de eerste stap van materiaal keuzeheb gemaakt, dan is de vraag waar je de veranda zou willen hebben. Wordthet een aanbouw aan het huis wilt of ga je voor een vrijstaande verandaover je terras elders in de tuin.


Naast de goedkoopste en de duurste veranda’s is er heel veel keuzen diehier tussen vallen, van polycarbonaat tot glas veranda’s in velekleuren, maten en afwerkingen. Wil je een ronde of klassieke goot erzijn zo veel keuzes. Heb je hulp nodig met het uitzoeken van dé perfecteveranda dan helpen wij je graag.  

10 redenen waarom u kiest voor Houtplaza

 1.  Onze veranda's besteld u geheel op maat en stijl van uw woning.
 2. Verschillende typen daken zowel horizontaal als schuin aflopen.
 3. Hoogwaardige montage materialen en de beste coating.
 4. Grote keus in dakbedekking zowel glas als polycarbonaat.
 5. Ledverlichting in de liggers is een optie.
 6. Uw overkapping volledig uit te breiden als tuinkamer met echte kozijnen
 7. Duidelijke handleiding voor zelfmontage of montage door een vakman.
 8. Duurzaam, Laagste prijs garantie, milieuvriendelijk.
 9. Onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen
 10. Garantie van minimaal 10 jaar.

Kwaliteit en duurzaamheid

Houtplaza is leverancier van aluminium terrasoverkappingen,vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the artproductiefaciliteit van onze overkappingen staat in duitsland. Hier brengt het merk Aluxe onder naleving van alle binnende in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aanhoogwaardige producten voort, die alle voldoen aan de Europese CEnormering DIN EN 1090. Alle Aluxe verandadaken worden standaard met 10jaar garantie geleverd.  

Eindeloze mogelijkheden

Houtplaza biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting totaan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aaneen overkapping met lamellen. Houtplaza heeft het allemaal. Door delandelijke dekking is er altijd een kundig vakman bij u in de buurt, dieu graag adviseert over alle mogelijkheden!  

Innovatief

Naast het adembenemende design, onderscheiden Aluxe producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.  

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… Aluxe producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!  

Trendline
Trendline
Topline
Designline
Ultraline

Overkappingen

(voor nu tuinplank producten, wanneer blokhutten producten aanwezig zijn "selecteer" voor deze producten lijst -> categorie blokhutten)

Afstandbediening + ontvanger ZwartAfstandbediening + ontvanger Zwart
€109,95
€126,95
Agate uplight RVS rondAgate uplight RVS rond
€105,00
€125,00