Wat wij doen

Hulp nodig?

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

0320 256 256
info@houtplaza.nl

Wat wij doen
Houtplaza de terrasoverkapping & blokhutten specialist van Nederland! Houtplaza is in 2008 begonnen en is snel gegroeid tot het bedrijf wat het nu is. Wij verkopen met veel enthousiasme en vakkennis kwalitatief goede tuinmaterialen tegen zeer scherpe prijzen. Houtplaza is gevestigd in Lelystad aan de hoofdweg van het industrieterrein Noordersluis en heeft een showterrein van 4500 vierkante meter en een binnen showroom van 600 m2.

Wat verkopen wij
Wij bieden een groot assortiment aan tuinproducten voor uw tuin of uw woning aan. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van maatwerk blokhutten en tuinhuisjes, aluminium terrasoverkappingen en veranda’s, tuinhout, chalets, carports en garages, tuinpriëlen, tuinmeubelen, zonwering, rolluiken, speeltoestellen, hekwerken en nog veel meer. Op ons buitenterrein hebben wij een mooie opstelling staan met blokhutten, aluminium terrasoverkappingen en Douglas buitenverblijven. Elke blokhut en overkapping maken wij gratis op maat en zodoende kunnen wij nagenoeg elk model leveren. Wij zijn de maatwerk specialist van Nederland. Houtplaza staat bekend om zijn goede kwaliteit en scherpe prijzen. De snelle groei van Houtplaza laat zien dat de mensen tevreden zijn met de goede service en prijs kwaliteitsverhouding. Hoogwaardige afwerking van onze producten zorgt ervoor dat u jaren lang kunt genieten van een Houtplaza tuinproduct. Alle onze houten producten zijn FSC gekeurd en KOMO gekeurd.

Levertijden
Houtplaza heeft goede relaties met fabrieken en leveranciers. Daarnaast hebben wij de meeste producten op voorraad liggen waardoor wij snel kunnen uitleveren. Bovendien importeren we een groot deel van onze producten zelf.

Montage
Houtplaza heeft haar eigen monteurs in dienst. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zodoende kunnen zij de beste kwaliteit afleveren. Ons montageteam kan bij u op locatie alles op maat monteren. Kosten voor de montage is product afhankelijk en dient per locatie afzonderlijk bepaald te worden. Houtplaza BV biedt als service deze optie om de klant hierin van een totaalservice te voorzien. De montage wordt gedaan door eigen monteurs waardoor wij u ook hiermee altijd een scherpste prijs kunnen bieden. De klant staat uiteraard vrij om hier wel of niet gebruik van te maken.

Maatwerk
Heeft u specifieke wensen voor uw blokhut en of terrasoverkapping? Dan bent u bij Houtplaza aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. U kunt bij ons in de showroom langs komen om uw wensen toe te lichten of u kunt een tekening met omschrijving toesturen via onze maatwerkpagina in onze webshop.